Waarom werkt de centrale verwarming niet?

Wanneer u merkt dat de centrale verwarming van uw huis niet werkt, kunnen er verschillende oorzaken zijn. Twee van de meest voorkomende redenen waarom de centrale verwarming van uw huis niet werkt, zijn een vuile vlamsensor en een vuil luchtfilter.

Waarom werkt de centrale verwarming niet?

Wanneer u merkt dat de centrale verwarming van uw huis niet werkt, kunnen er verschillende oorzaken zijn. Twee van de meest voorkomende redenen waarom de centrale verwarming van uw huis niet werkt, zijn een vuile vlamsensor en een vuil luchtfilter. Reinig de vlamsensor met een staalwolkussen en vervang het luchtfilter elke 1-2 maanden. Controleer eerst het display van je thermostaat om te controleren of het oplicht.

Als het scherm donker is, heeft de thermostaat mogelijk nieuwe batterijen nodig. Als de thermostaat geen batterijen gebruikt, controleer dan de stroomonderbrekerkast en de thermostaataansluitingen om te controleren of deze stroom krijgt. Elke keer dat u een probleem ondervindt met uw verwarmingssysteem, moet u eerst de thermostaat controleren om er zeker van te zijn dat deze correct is ingesteld. Als uw kachel niet wordt uitgeschakeld, kan dit een probleem zijn met de thermostaat of uw ovenventilator.

Zoals bij alle belangrijke systemen in uw huis, is preventief onderhoud essentieel voor een soepele en efficiënte werking van uw centrale verwarming. Laten we beginnen met enkele tips voor het oplossen van problemen te bekijken om te zien of daarmee het probleem met uw verwarmingssysteem is opgelost. In huizen die zijn uitgerust met een oven, algemeen bekend als een geforceerde luchtoven, wordt het huis verwarmd door verwarmde lucht die door luchtkanalen door het hele huis wordt gecirculeerd. Service Champions is het beste residentiële sanitair, verwarming% 26 airconditioningbedrijf van Zuid-Californië.

Als u een cv-unit heeft gecombineerd met een airconditioner, vervang of reinig filters in het voor- en najaar om een maximale werking van uw oven te garanderen. Vuile filters zorgen ervoor dat de cv-oven slecht werkt. De warmtewisselaar van het systeem kan niet werken tenzij er voldoende lucht overheen beweegt om oververhitting te voorkomen. Daarom moet u de koelmiddelvulling verhogen zodra u merkt dat de warmtestrips te vaak gaan branden.

Als het buiten echter niet bijzonder koud is en uw verwarmingssysteem non-stop draait, is er iets mis. Wanneer u Reliable Air inhuurt om uw verwarmingssysteem te repareren, kunt u er 100% zeker van zijn dat de klus de eerste keer correct wordt uitgevoerd. Bedrading- en ventilatorproblemen zijn geen eenvoudige doe-het-zelfoplossingen, dus in dit geval, u zou moeten overwegen om een HVAC-professional te bellen om het probleem te diagnosticeren en u te helpen uw centrale verwarming goed te laten werken. Een oven zonder stroom betekent dat uw gezin geen warmte heeft, wat kan leiden tot ongemak en ziekte tijdens het koude seizoen.

Leave Reply

All fileds with * are required