Welke thermostaat voor centrale verwarming?

Door Carrie-Ann Skinner Bijdragen van Jennifer Oksien, Andrew London, Nick Pino laatst bijgewerkt 19 juli 22 De Honeywell Evohome geeft u volledige controle over uw huis, met individuele thermostaten voor elke radiator, zodat u een onafhankelijk verwarmingsschema kunt instellen voor elke kamer in uw huis. De Tado Slimme Thermostaat (opent in een nieuw tabblad) is een eenvoudig te gebruiken slimme thermostaat met een simplistisch wit ontwerp en kan alleen worden gebruikt of met extra radiatorkranen voor zonale regeling.

Welke thermostaat voor centrale verwarming?

Door Carrie-Ann Skinner Bijdragen van Jennifer Oksien, Andrew London, Nick Pino laatst bijgewerkt 19 juli 22 De Honeywell Evohome geeft u volledige controle over uw huis, met individuele thermostaten voor elke radiator, zodat u een onafhankelijk verwarmingsschema kunt instellen voor elke kamer in uw huis. De Tado Slimme Thermostaat (opent in een nieuw tabblad) is een eenvoudig te gebruiken slimme thermostaat met een simplistisch wit ontwerp en kan alleen worden gebruikt of met extra radiatorkranen voor zonale regeling. De Tado Slimme Thermostaat is momenteel niet beschikbaar in de VS, maar aangezien het koelsysteem van Tado daar wordt verkocht, zouden we verbaasd zijn als het op een gegeven moment niet beschikbaar zou komen. Dat betekent dat het niet alleen een geweldige thermostaat is die je elke maand bundels op je energierekening kan besparen, maar het fungeert ook als leiding naar Alexa en zijn 10.000 sterke bibliotheek met vaardigheden of Siri en alle domotica die de stemassistent van Apple kan brengen.

Het is eenvoudig te installeren, is zelflerend en past uw schema dienovereenkomstig aan omdat het leert hoe snel uw huis opwarmt en afkoelt. Carrie-Ann Skinner was voorheen Homes Editor bij TechRadar, en heeft meer dan twee decennia ervaring in zowel online als gedrukte journalistiek, waarvan 13 jaar besteed aan alles wat met technologie te maken heeft. Carrie is gespecialiseerd in slimme apparaten voor thuisgebruik, zoals slimme stekkers en slimme lampen, evenals grote en kleine apparaten, waaronder stofzuigers, heteluchtfriteuses, keukenmixers en koffiemachines. Carrie is nu een tekstredacteur bij PWC.

De thermostaat is een essentieel onderdeel van uw verwarmings- en koelsysteem. U hebt de juiste thermostaat nodig voor een gemakkelijke temperatuurregeling van de centrale verwarming. Het helpt ook als uw temperatuurregelaar veilig en energiezuinig is. T3 wordt ondersteund door zijn publiek.

Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een affiliate commissie verdienen. Dit is waarom je ons kunt vertrouwen. De beste slimme thermostaten werken om de temperatuur warm of koel te houden, afhankelijk van wat het weer buiten doet, en je hebt op elk moment volledige controle over het instellen van deze temperatuur. Je hebt op afstand toegang tot de thermostaat vanuit een app, of je kunt hem zelfs verbinden met andere slimme apparaten in je huis, zoals de beste slimme luidsprekers.

Deze slimme apparaten zijn echt heel intelligent en ze weten wanneer je niet thuis bent en passen de temperatuur dienovereenkomstig aan om je geld en energie te besparen terwijl je weg bent. We hebben wel een favoriet item, dat moet de Nest Thermostat E zijn, maar lees de volledige specificaties om te zien of deze geschikt is voor je huis. Deze Nest Learning Thermostat van de 3e generatie kan uw gewoonten volgen en de verwarming dienovereenkomstig regelen. Dus als het bijvoorbeeld regelmatig om 23.00 uur of zo naar bed gaat, leert het systeem daarvan en begint het het systeem rond die tijd uit te schakelen.

Het duurt niet lang voordat je geld bespaart en je hoeft de Nest niet eens aan te raken. Die ronde glazen interface is prachtig om te zien en zo ongelooflijk eenvoudig te gebruiken - alles wat je nodig hebt is een tegengestelde duim en een wijsvinger. Hoewel de Nest Learning Thermostat wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om hem te passen, kunnen we zeggen dat je het beter kunt laten doen door een technicus, vooral omdat de prijs inclusief installatie is. Nu de Nest Thermostat E in wezen dezelfde prestaties en functionaliteit levert, maar voor een veel goedkopere prijs, moeten potentiële kopers echter evalueren hoeveel ze de meer premium esthetiek wensen,.

Nog steeds zonder twijfel een van de beste slimme thermostaten op dit moment. Je kunt zien hoe het zich verhoudt tot enkele van de grootste concurrenten rechtstreeks in onze gidsen Nest vs Ecobee (opent in nieuw tabblad) en Nest vs Honeywell (opent in nieuw tabblad). Hoewel we je misschien eerder naar de Ecobee4 hebben verwezen, heeft de nieuwe slimme thermostaat van het bedrijf (op sommige plaatsen ook wel de Ecobee5 genoemd) hem terecht van onze lijst met beste slimme thermostaten verdreven - niet omdat dit nieuwe model radicaal anders is, omdat het er hetzelfde uitziet en bijna identiek werkt als zijn voorganger, maar omdat het nog veel meer bevat. Als extra bonus kunt u het monitorapparaat eigenlijk voor korte spreuken door het huis meenemen voordat u het terugbrengt naar het dok.

Voor individuele kamer- en zoneregeling is het een van de beste slimme thermostaten die er zijn. Een draadloze versie van het Heatmiser-systeem (die we nog niet hebben bekeken) is ook beschikbaar in kitvorm. Het wordt de NeoAir Kit Gen 2 genoemd en bestaat uit een NeoAir slimme thermostaat, een NeoHub van de tweede generatie en een RF-schakelaar en kan zelf worden geïnstalleerd. Als je de bedrade Heatmiser Neo een beetje overweldigend vindt, overweeg dan het draadloze alternatief.

Dave heeft meer dan 20 jaar ervaring in de technische journalistieke industrie, met betrekking tot hardware en software op mobiel, computers, smart home, home entertainment, wearables, gaming en internet - je kunt zijn schrijven online vinden, in gedrukte vorm en zelfs af en toe een wetenschappelijk artikel, over grote technische titels zoals T3, TechRadar, Gizmodo en bekabeld. Buiten zijn werk geniet hij van lange wandelingen op het platteland, skiën in de bergen, kijken naar voetbalwedstrijden (zolang zijn team wint) en het bijhouden van de nieuwste films. T3 maakt deel uit van Future US Inc, een internationale mediagroep en toonaangevende digitale uitgever. Het profiteert ook van locatiegebaseerde functies die bijhouden waar uw telefoon zich bevindt en de verwarming in- of uitschakelen, afhankelijk van uw locatie.

Het schakelt de verwarming in wanneer deze onder de thermostaatinstelling komt, en schakelt deze uit wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Als je hem inschakelt, wordt de ketel in de standby-modus gezet totdat hij warmte moet leveren aan je warme water of radiatoren, bijvoorbeeld omdat je een thermostaat hebt en de kamer koeler is dan de genoemde temperatuur. Het is ook duur - omdat je een slimme klep nodig hebt voor elke radiator in je huis, is het echter de moeite waard voor de korrelige regeling die je over je verwarming krijgt. Een keteleenheid wordt op een bepaald punt opgesteld (meestal in de kelder) en water wordt verwarmd tot de gewenste temperatuur (niet echt tot het kookpunt).

Al deze draadloze thermostaten voor centrale verwarming kunnen worden aangesloten op uw wifi thuis en ze kunnen overal worden bediend met behulp van de respectieve mobiele apps. De app is vrij eenvoudig te gebruiken, zeer geschikt voor mensen die bedenkingen hebben bij het verbeteren van hun verwarming. Een „cv-thermostaat” - is precies dezelfde gewone thermostaat die wordt gebruikt om een cv-installatie te regelen. Bovendien werkt het ook met vloerverwarming, dus zelfs als je een groot en ingewikkeld verwarmingssysteem hebt, geeft de Evohome je volledige controle over alles via een app die leuk is om te gebruiken.

Als je laat thuis bent van je werk, kun je de verwarming of airconditioning op afstand uitschakelen, zodat het op volle kracht draait in een leeg huis. Als je bijvoorbeeld te laat bent op je werk, kun je gewoon inloggen op een app op je telefoon en de verwarming van je huis regelen vanuit kantoor, auto of trein. Cilinders die geïsoleerd zijn hebben een extra laag materiaal zodat warmte binnen de cilinder wordt gehouden. .

Leave Reply

All fileds with * are required