Welke afdekking voor centrale verwarming?

Een cv-verzekering biedt u de zekerheid dat uw cv-ketel en gasverwarming regelmatig worden onderhouden en dat iemand daar reparaties aan uitvoert. Een standaard woningverzekering dekt meestal niet de kosten van het vervangen of repareren van een kapotte ketel.

Welke afdekking voor centrale verwarming?

Een cv-verzekering biedt u de zekerheid dat uw cv-ketel en gasverwarming regelmatig worden onderhouden en dat iemand daar reparaties aan uitvoert. Een standaard woningverzekering dekt meestal niet de kosten van het vervangen of repareren van een kapotte ketel. Veel verzekeringsmaatschappijen voegen echter dekking toe als extra, als u bereid bent ervoor te betalen. Ze zouden dit 'nooddekking' kunnen noemen in plaats van ketelafdekking.

Ons onderzoek toont aan dat dit geen populaire optie is. Dekking voor centrale verwarming is in wezen een ketelverzekering, iets tussen een woningverzekering en ketelgarantie. Het biedt alle voordelen van een ketelpechverzekering en geeft u het vertrouwen dat u niet uit eigen zak hoeft te betalen voor reparaties als er iets misgaat. Controleer altijd de voorwaarden die zijn verbonden aan elke ketel of verwarmingsafdekking waarin u geïnteresseerd bent, omdat dit van invloed kan zijn op de vraag of u een claim kunt indienen.

Als het probleem niet kan worden opgelost, helpen de meeste afdekplannen voor ketels en centrale verwarming u ook om zonder extra kosten een vervangende ketel te krijgen. Corgi biedt een geweldig beleid om ketel en elektriciteit te combineren, hoewel de gasleiding was uitgesloten van de verwarmingsafdekking. De meeste zorgplannen voor ketels en centrale verwarming hebben betrekking op grote ketelfabrikanten en -modellen, of u nu een LPG-, olie- of gasboiler heeft. Naast het bovenstaande omvat een cv-beleid meestal standaard radiatoren en radiatorkleppen; enkele watercirculatiepomp; bovengrondse leidingen; en een standaard warmwatercilinder.

Sommige plannen hebben betrekking op andere aspecten van uw centrale verwarming, zoals onderhoud van de ketel, sanitair en elektrische problemen. De plannen voor centrale verwarming van British Gas bieden toegang tot het grote netwerk van toegewijde ingenieurs van het bedrijf en worden geleverd met de gemoedsrust die u krijgt wanneer u een gevestigd bedrijf gebruikt. Maar de komst van nieuwe namen op de markt heeft de kosten verlaagd en de service verhoogd, en nu winnen zorgplannen voor ketels en centrale verwarming aan populariteit. In dit bericht leggen we uit waar u op moet letten in termen van de dekking van de centrale verwarming en hoe u het beste ketelafdekplan voor uw apparaat kiest.

Als u de geruststelling wilt om met een grote leverancier te gaan, is de centrale verwarmingsafdekking van de ketel van British Gas de beste optie voor u. U kunt zich echter zorgen maken over hoeveel het zou kosten om een afdekking voor centrale verwarming aan te schaffen en of het de moeite waard is. U zou kunnen denken dat u na het installeren van uw cv-installatie alleen maar een dekking hoeft aan te schaffen. Stel je voor dat je cv-installatie niet goed werkt en je krijgt een gecertificeerde verwarmingsmonteur om het probleem te beoordelen en op te lossen.

Leave Reply

All fileds with * are required